Holandia

Humiko VOF Humiko VOF
Roodeschoolstraat 26
5035CG Tilburg
KvK: 63725363
BTW: NL855372990B01

Over ons
Op blijeschoentjes.nl vind u handgemaakte lederen kinderschoenen die zijn uitgevoerd met de grootste aandacht voor zelfs de kleinste details. Bij het samenstellen van het assortiment let ik er vooral op dat de schoentjes gezond zijn voor de kindervoetjes en de natuurlijke ontwikkeling ervan bevorderen. Ik geloof namelijk dat juist die eerste fase het belangrijkste is voor de ontwikkeling van de kindervoet.

U vindt in de webshop schoentjes van het merk Gucio die al vele klanten over de hele wereld tevreden hebben gemaakt, waaronder een aantal Hollywoodsterren, zoals Gwyneth Palthrow, Anglina Jolie en Bradd Pitt, die de schoenen kochten voor hun kinderen.Ons assortiment omvat tevens schoentjes van het merk Emel, waaronder verschillende modellen hippe kinderschoenen voor iedere tijd van het jaar. Ook deze kwalitatieve producten worden handgemaakt en voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest kieskeurige ouders.

Waarom juist blijeschoentjes.nl?
Wanneer u kinderschoenen koopt in onze webshop bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en kiest u voor de gezonde ontwikkeling van de voetjes van uw kinderen.

Eigenaresse – Anika Garbowska

Strona wykorzystuje cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarkiX